Tango Retiro Milonguero Festival, Rättvik, Sweden, 12-15 July 2018

MILONGAS 2018 är under planering

Milongas 2017

 

Tre kvällsmilongor och tre eftermiddagsmilongor i Rättviksparken, med DJ:s som garanterar att vi får dansa till musik med mycket energi som bär dig genom varje dans. Milongorna går i traditionell tappning med värdskap, cabeceovänlig bordsplacering och belysning som skapar en vänlig stämning både på och utanför dansgolvet.

 

 

Milonga El abrazo, DJ: Jerzy Dzieciaszek

Torsdag 13/7 kl 21-01

El abrazo, den underbara omfamningen, tangons ultimata hem ger namn till första milonga under Retiro pasión milonguera 2017.

 

Milonga Matiné, DJ: Jerzy Dzieciaszek

Fredag 14/7 kl 13-15

Välkommen till en eftermiddagsmilonga.

 

Milonga en rojo, DJ: Mathias Denk

Fredag 14/7 kl 21-01

Rött som i passion, som i tangokvinnans högklackade skor, som i den eldiga dansen som tangon är. Fredagens milonga färgar vi i rött. Välkommen att sätta din röda nyans på kvällens dans!

 

 

Milonga Matiné, DJ: Mathias Denk

Lördag 15/7 kl 13-15

Välkommen till en eftermiddagsmilonga.

 

Milonga Noche de carnaval, DJ: Jerzy Dzieciaszek

Lördag 15/7 kl 21-01

¡Si! ¡Karneval igen! Karnevalen har en djupt symbolisk kraft i tangovärlden och ger inspiration för tangopoeter. Står för fantasin och magiken i att dansa med en ”okänd” partner som gömmer sig bakom en mask i en maskeradbal. Vi gör om oss och överraskar varandra med tema glamour.

 

 

Milonga Caprichosa, DJ: Mathias Denk

Söndag 16/7 kl 14-18

Caprichosa betyder på spanska nyckfull, rebellisk, egensinnig och representerar ett starkt karaktärsdrag i tangomänniskor. Men det är även namnet på en av de mest kända och omtyckta pizzorna. Därför avslutar vi hela Retiro 2017 med att, efter sista milongan, äta pizza tillsammans som förväl till nästa år.

 

 

Milongapass

Det är möjligt att, i mån av plats, köpa enbart Milongapass (entré till sex milongor och tre workshops). Kursdeltagare har företräde. Milongapasset kostar 850 kr och måste bokas och betalas i förväg. Enstaka biljetter kostar 200 kr. Det är tyvärr inte möjligt att köpa enstaka milongabiljetter vid entrén eftersom vi eftersträvar en jämn fördelning mellan män och kvinnor. Senaste datum för att boka milongapass är den 7 juli.

 

Anmäl dig per e-post info@tangoretiro.se. I anmälan anger du: ditt namn och adress.

 

Välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved