Tango Retiro Milonguero Festival, Rättvik, Sweden, 11-14 July 2019

Våra DJ:s på Tango Retiro 2018

 

Ingrid Centerdal

Jag vill spela musik som lockar till dans och har en lustfylld energi. Jag försöker bygga upp stämningen på milongan genom att spela en blandning av rytmisk och kraftfull musik blandad med mjukare och mer romantiska tongångar. Jag spelar främst den klassiska tangon från guldåldern med de stora orkestrarna från Buenos Aires. Jag spelar huvudsakligen på milongorna ”hemma” i Västerås men gästspelar även i olika tangoföreningar och festivaler.

 

Mathias Denk

Eftersom jag bara dansar ”estilo milonguero” är den tangomusik jag spelar just denna typ av musik: bara tango från guldåldern och fram till 1950. Varje år reser jag till Buenos Aires för att utveckla min dans och min känsla för musiken - därför kan jag garantera att musiken jag spelar är ”bien bailable”!

Jag är en av hus-DJs på Milonga Piccola i Stockholm och jag har spelat varje år på Stockholm in a Close Embrace Encuentro Milonguero sedan 2013 och på andra encuentros i Europa. Jag spelar även ofta på Tango Nortes olika tangoevenemang.

 

 

Jerzy Dzieciaszek

Jag spelar tangomusik som DJ sedan 10 år på milongor och festivaler. Jag spelar mest traditionell tangomusik omtänksamt utvald från min stor samling av tango inspelningar. Jag har under många år varit DJ på Tango Retiro och på internationella festivaler i ett antal länder. Jag har metodiskt samlat det mesta som finns inspelat av de stora orkestrarna från guldåldern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved